FAK Lumen GoirleFAK Lumen GoirleFAK Lumen Goirle

Nieuws

Jubileumjaar Goirlese harmonie

Bestuur en leden van F.A.K. Lumen feliciteren de Goirlese harmonie Oefening en Uitspanning met de grandioze apotheose van hun geslaagd jubileumjaar. We danken voor de prima samenwerking. Tot ziens bij het Nieuwjaarsconcert.

Foto Frank van Gils


Onder leiding van Geurt van Gils, is op zaterdagavond 17 november, zowel een videoregistratie van het Promsconcert bij gelegenheid van het 140-jarig bestaan van de Goirlese Harmonie in de fabriek van Van Puijenbroek gerealiseerd, als op hetzelfde moment ook de liveprojectie in de fabriekshal.
 
Het team van negen personen, waaronder ook Lumenlid Peter Freling, wist een prima product neer te zetten, waarvoor veel waardering was. Goed werk!! Trouwens ook een grandioze muzikale avond met veel Goirles talent.
 
De avond ervoor hebben Peter Freling en Geurt van Gils een videoverslag gemaakt van de November-Bier-Feesten, ook georganiseerd bij Van Puijenbroek in het kader van de jubilea van de Harmonie.
 
Vorige week zaterdag was het feest in het Cultureel Centrum Jan van Besouw. Toen vierde de slagwerkgroep van de Goirlese Harmonie haar 60-jarig bestaan. Ook hier maakte het F.A.K. Lumen-team een registratie van het Drums and Diamonds concert.