FAK Lumen GoirleFAK Lumen GoirleFAK Lumen Goirle

Wedstrijd

Creatief Centrum Hobbysoos Goirle

Tijdens hun speurtocht naar interessante Goirlese onderwerpen, brachten fotografen van Lumen een bezoek aan de het Creatief Centrum Hobbysoos Goirle.

Het centrum bestaat al vanaf 1994, oorspronkelijk onder de naam hobbysoos . Het is gevestigd aan de Bergstraat 98-4 te Goirle. Je kunt er terecht van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 16.30 uur, op vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur, en op dinsdag, woensdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur.

 

Iedere eerste zaterdag van de maand is er een 'repair café'.

 

Foto: Frank van Gils

 

Het centrum kent een hout- en metaalafdeling met professionele machines en deskundige ondersteuning. De schildersafdeling beschikt over een groot en volledig ingericht inloopatelier met o.a. daglichtlampen. Boetseren is een bezigheid waarbij ieder zich grenzeloos kan uitleven. Ook de onlangs gestarte glas-in-lood afdeling is professioneel ingericht. 

 

Het is een gezellige club met bevlogen leden, die ieder op hun eigen manier mooie werken creëren. Als beginner krijg je natuurlijk hulp bij het opstarten en uitleg over materialen, gereedschappen, technieken en hoe je dit kunt toepassen.

 

Met vragen over het centrum kun je terecht op telefoonnummer 013 534 4678.