FAK Lumen GoirleFAK Lumen GoirleFAK Lumen Goirle

De clubruimte

FAK Lumen huurt een clubruimte in het Cultureel Centrum Jan van Besouw aan de Thomas van Diessenstraat te Goirle. Lumen herbergt alle fotografische en videodisciplines: in het verleden dia’s, kleuren- en zwart/wit fotografie, diaporama, tegenwoordig is Lumen vooral actief op het gebied van digitale bewerking van foto’s en digitale montage van videobeelden. FAK Lumen beschikt over een eigen studio met studioflitsinstallatie, en over digitale foto- en videobewerkingsapparatuur. De ruimten van Lumen in het Jan van Besouwhuis zijn door leden van de vereniging te gebruiken tijdens clubavonden, maar ook tegen een vergoeding buiten clubavonden. Tevens zijn werkgroepen actief die er soms op uittrekken om op locatie te gaan foto- en/of  videograferen.